Første dag efter sommerferien, har vi startet med at se på hvordan man slagter høns og renser dem.
Så fik vi et død høns til at se på, så vi kunne få lidt mere forståelse om hønens krop og hvor forskellene er.

Derefter har vi tændt et bål op og varmet vand op til 80 grader. Hvor vi så har døbt hønsene i, så man lettere kan tage fjerne af.

Efter vi kom af med fjerene, handlede det så om at tage dem ud. Hvor man så vedsiden af at man kunne se nærmere på organerne, både kunne se hvad de sidst har spist og de enkelte stadier fra æggenes opståelse.

Efter det, har vi så kogt en suppe med hønsene. https://www.valdemarsro.dk/tarteletter-hoens-asparges/
Endda hvepsene fik lov til at spise noget kød.
Så fik vi et død høns til at se på, så vi kunne få lidt mere forståelse om hønens krop og hvor forskellene er.

Derefter har vi tændt et bål op og varmet vand op til 80 grader. Hvor vi så har døbt hønsene i, så man lettere kan tage fjerne af.


Efter vi kom af med fjerene, handlede det så om at tage dem ud. Hvor man så vedsiden af at man kunne se nærmere på organerne, både kunne se hvad de sidst har spist og de enkelte stadier fra æggenes opståelse.


Efter det, har vi så kogt en suppe med hønsene. https://www.valdemarsro.dk/tarteletter-hoens-asparges/
Endda hvepsene fik lov til at spise noget kød.


Kommentarer
Send en kommentar